Kodaly Zoltán Alapiskola

Dunaszerdahely

  

Beíratási program - 2021/22

Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 2021/2022-es tanévre a beiratkozásra 2021. áprilisában kerül sor.

A beiratkozás a gyermekek személyes jelenléte nélkül zajlik.

Beiratkozás az 1. évfolyamba:A kötelező iskolalátogatás teljesítésére minden gyermeket be kell íratni, aki 2021. augusztus 31-ig betölti a 6. életévét, illetve akinek halasztott iskolakezdése volt a 2020/2021-es tanévre.

 A beiratkozás módja:

1. elektronikusan az iskola honlapján (https://kzai.edupage.org/register/) található jelentkezési ív kitöltésével – április 1-jétől április 30-ig. Ebben az esetben szükséges elküldeni a gyermek anyakönyvi kivonatát szkennelve (lehet fotó is) az iskola e-mail címére.

2. személyesen az iskola épületében – április 12-től április 30-ig, munkanapokon 12:00 – 16:00

- a beíratáson egy törvényes képviselő lehet jelen, és rendelkeznie kell negatív teszttel (az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően)

- a beíratáson kérjük felmutatni a gyermek anyakönyvi kivonatát (elegendő a másolat is) és a szülő(k) személyi igazolványát

3. az iskola honlapjáról letölthető dokumentumok kitöltésével

Jelentkezési lap_1_osztály

A dokumentumokhoz szükséges csatolni a gyermek anyakönyvi kivonatának másolatát. A kitöltött dokumentumokat kérjük eljuttatni az iskola címére 2021. április 30-ig!

Az iskola posta- és e-mail címe:

Kodály Zoltán Alapiskola, Komenského 1219/1, 929 01 Dunajská Streda

kodalyds@kodalyds. eu

 

Abban az esetben, ha a szülők halasztást szeretnének, akkor azt megjelölik a nyomtatványon, a „megjegyzés” rovatban. Ebben az esetben az óvoda igazgatója határozatot ad ki arról, hogy a gyermek folytatja az óvodai oktatást (szükséges a nevelési tanácsadó és a gyermekorvos írásos ajánlása). A szülőt az óvoda erről a döntésről írásban értesíti. 

 

Beiratkozás a többi évfolyamba is hasonlóképpen zajlik. Letölthető dokumentumok:

Jelentkezési lap_átlépés más iskolából

A feltüntetett dokumentumokon kívül szükséges az előző iskolai év/évek év végi/félévi bizonyítványának bemutatása.

 

Kérjük, minden esetben a hivatalos adatokat tüntessék fel!

 

Útmutató az elektronikus jelentkezési ív kitöltéséhez

A jelentkezési ív elérhetősége: https://kzai.edupage.org/register/

Amennyiben nincs adat valamelyik szülőről, kérjük az erre kijelölt mezőbe egy „x“ jelet írjon be! Amennyiben a gyermek törvényes képviselője egy harmadik személy, akkor az ő adatait a megjegyzésbe kell feltüntetni: név, lakhely, telefonszám, (e-mail cím, ha van). Ebben az esetben a gyámságról szóló végzés másolatát kérjük postai úton vagy e-mailben eljuttatni az iskola címére, legkésőbb 2021. június 15-ig.

Köszönjük, hogy bennünket választottak!